Selecteer een pagina

Nieuwe webshop voor Wijnvoorelkmoment

De webshop van Wijnvoorelkmoment, die al een poos bestond, is overgezet naar WordPress en WooCommerce. De houder van de webwinkel wilde dit graag vanwege de mogelijkheden die WordPress en WooCommerce samen bieden.

De “look & feel” van het oorspronkelijk ontwerp van de webshop is zoveel mogelijk overgenomen. Dit houdt in dat kleurstellingen en beeldmateriaal vertaald zijn naar WordPress. Ook alle content is overgezet, zoals de producten, blogs en recepten. Voor de afhandeling van de betalingen is Mollie ge├»mplementeerd, bestellingen kunnen zo makkelijk met iDeal betaald worden.

Omdat het alcoholische dranken betreffen, zit er een leeftijdsblokker op de site. Je moet eerst aangeven of je ouder dan 18 jaar bent om te de site te mogen bezoeken. Verder is de site uitgerust met een koppeling met MailChimp, zodat bezoekers zich makkelijk kunnen aanmelden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrieven voor deze webshop worden vanuit Pica2Marketing verzorgd.

Uiteraard is de site volledig responsive. Een “must” tegenwoordig voor webwinkels, en ook voor deze: in de afgelopen periode is 25% van de bezoekers met de mobiel op de site geweest. En de verwachting is dat dit percentage alleen nog maar zal stijgen.

Neem ook een kijkje op Wijnvoorelkmoment en bestel een lekker wijntje voor jezelf.


Alle informatie en adviezen die hier gedeeld worden, zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden en Pica2 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden in de tekst. Teksten kunnen affiliate links bevatten.

Pin It on Pinterest

Share This