Selecteer een pagina

Een nieuw jaar

Het jaar 2016 was een spannend, maar leuk jaar: het jaar waarin besloten is te starten met Pica2 na jarenlang in dienstverband te hebben gewerkt.

De opstartperiode is voorspoedig gelopen en geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Het klantenbestand breidt zich uit. Voor 2017 heb ik mijzelf als doel gesteld ook het Google Adwords certificaat te behalen, zodat ik iedereen nog beter van dienst kan zijn.

Een nieuw jaar vol nieuwe kansen
Samen met het klantenbestand dat ik nu al heb opgebouwd, hoop ik verder te groeien. En zo nog meer ondernemers te kunnen helpen met hun marketingzaken – op een structurele en duurzame basis.

Aan iedereen die mij heeft geholpen deze spannende start waar te maken, wil ik mijn zeer grote dank uitspreken. En aan deze mensen en verder iedereen: een heel mooi, liefdevol en succesvol 2017 toegewenst.


Alle informatie en adviezen die hier gedeeld worden, zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden en Pica2 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden in de tekst. Teksten kunnen affiliate links bevatten.

Pin It on Pinterest

Share This