Selecteer een pagina

Redesign site Konijnentrainen

Saskia Bellwinkel heeft al heel lang een grote passie voor konijnen. Een paar jaar geleden heeft ze een site opgericht om mensen bewust te maken dat het trainen van konijnen leuk is én dat het de band tussen mens en dier sterk verbeterd wordt. Dit heeft uiteindelijk geleid dat Saskia een boek heeft geschreven met daarin hele uitgebreide beschrijvingen hoe je het trainen kunt beginnen.

Dit boek kon eerst via de site besteld worden, maar door omstandigheden werkte dat niet meer. Saskia meldde zich bij mij met de vraag of ik dat kon herstellen voor haar. Uiteraard was dat mogelijk maar ik heb meteen voorgesteld om de site een redesign te geven, zodat het weer een moderne uitstraling heeft. Bij het restylen van de site is de content van de oude site grotendeels overgenomen. Wel zijn alle teksten doorgenomen en vanuit SEO op een punten herschreven. Ook zijn andere elementen in de achtergrond toegevoegd om de vindbaarheid te vergroten. De hoge ranking die de site al had, moet hierdoor behouden blijven.

De bestellingen lopen weer

De site staat live en uit de eerste statistieken blijkt dat de site goed bezocht (en gevonden!) wordt. Van Saskia kreeg ik deze week een mail dat het boek meteen al 5x besteld was via haar site!

De gerestylde site is hier te bekijken.

Is jouw site ook aan een opfrisser?
Neem vrijblijvend contact op.


Alle informatie en adviezen die hier gedeeld worden, zijn gebaseerd op eigen ervaringen. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden en Pica2 kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden in de tekst. Teksten kunnen affiliate links bevatten.

Pin It on Pinterest

Share This