Selecteer een pagina

Het is zover!

Op 24 oktober 2016 was het dan zo ver: de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is een feit en Pica2 gaat van start.

Wat biedt Pica2

Onder Pica2 valt een aantal onderdelen die allemaal op één of andere manier een raakvlak met elkaar hebben. Hetzij inhoudelijk of door de interesses van de oprichter van Pica2. De volgende onderdelen vallen onder Pica2:

  • Pica2Marketing: voor alle online marketing
  • Pica2Consultancy: voor alle onderzoeks- en advieswerkzaamheden
  • Pica2Studio: de creatieve tak waar grafisch ontwerp, fotografie en webdesign in zijn ondergebracht
  • AtelierBrigitte: voor dierenportretten, illustraties e.d. die met traditionele media gemaakt worden. Hiervoor is een apart website: www.atelierbrigitte.nl
  • SchilderenEnzo: een groot openbaar forum van en voor (amateur) kunstenaars: SchilderenEnzo.nl. Het forum bestaat al vanaf oktober 2004 en heeft ondertussen ook een Facebook afdeling.

Wat kun je in deze blog verwachten

Naast het bieden van prachtige producten en diensten, gaan wij hier regelmatig informatie plaatsen waar jiju als ondernemer wat aan hebt. Tips voor Facebook gebruik, opzetten van goede content en allerlei andere handige informatie om u als (startende/kleine) ondernemer te helpen in de wereld van de marketing.

Heeft u vragen aan ons? Stel ze gerust en maak gebruik van ons contactformulier of stuur ons een mailtje: brigitte@pica2.nl.


Brigitte Wijnbergen

Brigitte Wijnbergen

Eigenaar/consultant

Na jarenlang voor een baas gewerkt te hebben, eerst als consultant en vervolgens als marketing coördinator, heeft Brigitte Pica2 opgericht. Met de all round kennis en ervaring van marktonderzoek, marketing en design, weet ze bedrijven op een integrale maar vooral praktische wijze te ondersteunen met de (online) marketing van hun bedrijf.

Pin It on Pinterest

Share This